Tocator pentru bucatarie, din plastic

  • Simplitate și atenție la detalii - aveți nevoie de un astfel de tocator!
Tocator pentru bucatarie, din plastic
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesoriile de bucătărie germane Kesper elegante și practice se disting prin funcționalitatea lor , durabilitate si manopera. Acestea sunt igienice și sigure în contact cu alimentel, create în conformitate cu rigorile HACCP, care sunt ușor de păstrat curate. Au fost realizate din materiale de bună calitate și durabile.

Acest tocator, deși simpl stilistic, alb va fi util în orice bucătărie elegantă, desi provine dintr-o serie de produse profesionale pentru gastronomie. Perfect pentru feliere și tăiere, poate fi folosit și ca o tavă îngrijită pentru cârnați sau ca tavă de brânză.

Este realizat din plastic dur și rezistent, datorită căruia va rezista mult timp, nu va fi o problemă pentru curățare și, în plus, poate deveni un alt element decorativ în bucătăria dvs.Caracteristicile produsului:

  • durabil și sigur sanitar pentru tăierea și servirea alimentelor
  • tocator decorativ de bucătărie alb
  • picioare de stabilizare anti-alunecare pe partea de jos
  • produs de marcă de la compania germană Kesper < / li>
Producător
Cod produs
30957
Producător
Kesper
Grosime (cm)
1
Latime (cm)
43
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel