Farfurie festiva, Ø 32 cm, KESPER

  • Un accesoriu interesant în stil festiv
Farfurie festiva, Ø 32 cm, KESPER
59,99 RON
42,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (17,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfurie festivă de servire, Ø 32 cm, KESPER . Funcționalitatea și designul intrigant sunt trăsăturile care ar trebui să caracterizeze accesoriile moderne de bucătărie. Dacă pasiunea noastră este gătitul, coacerea sau, pur și simplu, pregătirea unor mese grozave, petrecem mult timp în bucătărie. Din acest motiv, merită să investești în articole care nu sunt doar elegante, ci și solide.

Organizatoarele, rasnitele, recipientele pentru condimente sau tocatoarele sunt articole pe care fiecare bucătar trebuie să le aibă. Aceste accesorii sunt, fără îndoială, foarte utile: în recipiente și organizatoare puteți depozita prăjituri, cina pentru ziua următoare, mirodenii, brânzeturi și multe alte produse care nu se vor usca sau umezi, și vor rămâne proaspete și așezate. pe un raft sau în frigider sau dulap nu îl va umple cu un amestec de parfumuri.

Farfuria de Crăciun pentru servirea gustărilor este un produs care nu poate lipsi, mai ales în perioada de iarnă și de sărbători . Farfuria de servire este realizată din metal de înaltă calitate. Are dimensiuni de 9 cm x 32 cm (inaltime x diametru). Produs intr-o culoare alb neutru cu un motiv discret in relief. Farfuria este perfectă pentru a servi o varietate de gustări și garnituri de Crăciun.

Caracteristicile produsului:

  • Farfuria de Crăciun pentru servirea gustărilor,
  • indispensabilă mai ales în timpul iernii și sezonului de sărbători,
  • farfuria de servire este realizată din metal de înaltă calitate, < / li>
  • măsoară 9 cm x 32 cm (înălțime x diametru),
  • un produs alb neutru cu un motiv discret, în relief,
  • farfuria este perfectă pentru a servi diverse gustări și aperitive de Crăciun,
  • un produs KESPER.

Producător
Cod produs
32279
Inaltime (cm)
3
Diametru (cm)
32
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Producător
Kesper
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel