Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm

  • Covor de baie practic
Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm
Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm
Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm
Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm
Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm
Covor de baie STEPS, culoarea nisipului, 55 x 65 cm
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorul de baie STEPS, culoare nisip, 55 x 65 cm este un accesoriu obligatoriu în fiecare baie. Pentru decor, pentru căldură și pentru confort. Pune un covor pe podeaua băii, care nu numai că va schimba vizual interiorul, dar va oferi și căldură și o atingere plăcută picioarelor tale. Alege covorul potrivit pentru baia ta pentru a te bucura de confortul toaletei tale de dimineata sau a baii de seara. Profita de oferta larga a magazinului nostru!

Covorul de baie STEPS are o formă clasică, dreptunghiulară și, prin urmare, cea mai standard. Covorul are 55 x 65 cm . Datorită acestui lucru, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici și, în același timp, este suficient de mare pentru a putea sta liber pe el. Produsul este fabricat din microfibră - un material durabil care este rezistent la abraziune sau decolorare.

Covorul poate fi spalat la masina de spalat la o temperatura de maxim 30 de grade. Datorită acestui lucru, este posibil să se mențină curățenia și igiena fără prea mult efort. Covorul de baie are o suprafață netedă, monocromă și peri lungi . O culoare caldă, nisipoasă se va potrivi majorității interioarelor. Covorul va funcționa deosebit de bine într-o cameră decorată într-un stil modern, minimalist. Covorul de baie STEPS este un proiect al cunoscutului brand WENKO, specializat în producerea de elemente la modă și practice de echipamente și decorațiuni interioare.

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie STEPS,
  • suprafață netedă, într-o singură culoare și peri lungi,
  • culoare caldă, nisip,
  • produs dimensiuni: 55 x 65 cm,
  • din microfibră de calitate superioară,
  • covorul poate fi spălat la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade,
  • a produs al renumitului brand WENKO.

Producător
Cod produs
33593
Latime (cm)
55
Lungime (cm)
65
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
formă
pătrat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel