Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO

  • Umeraș practic pentru baie
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
Cuier NOSTALGIA, negru, VENKO
129,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

cuier de ușă NOSTALGIA, negru, VENKO . Pentru ca fiecare articol să aibă locul său și casa să fie îngrijită și ordonată, utilizați gama largă de umerașe, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier practic, inventiv și util, cu un design interesant și la modă. Verifică și vezi singur!

cuierul pentru ușă NOSTALGIA este un proiect al mărcii recomandate WENKO. Elementul este fabricat din oțel solid, deci este nu numai durabil, ci și frumos . Umerașul este perfect pentru orice baie sau toaletă. Suprafața netedă a umerașului și designul simplu îl fac ușor de curățat, ceea ce îl face foarte practic. Culoarea neagră intensă se va potrivi cu cele mai multe aranjamente, adăugând o atmosferă la modă, industrială, de mansardă.

cuierul se montează cu ușurință pe frunza ușii - doar agățați-l. Dimensiunea va fi potrivită chiar și pentru încăperile mici. În acest fel, toate prosoapele vor fi într-un singur loc, agățate liber, astfel încât să se poată usca. Vedeți și alte produse ale mărcii WENKO, specializate în soluții practice de organizare și depozitare la domiciliu, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier NOSTALGIA,
  • dimensiuni produs: lățime 37,5 cm x înălțime 18 cm x adâncime 7,8 cm,
  • construcție solidă cu oțel solid,
  • culoare neagră profundă,
  • într-un stil la modă,
  • un produs al cunoscutului brand WENKO.

Producător
Cod produs
33638
Inaltime (cm)
18
Latime (cm)
37,5
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
negru
Instalare
fara foraj
Lungime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel