Cuier de perete cromat, 4 cârlige, WENKO

Cuier de perete cromat, 4 cârlige, WENKO
Cuier de perete cromat, 4 cârlige, WENKO
Cuier de perete cromat, 4 cârlige, WENKO
Cuier de perete cromat, 4 cârlige, WENKO
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier de perete Chrome, 4 cârlige, WENKO . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe noi, elegante și convenabile. Aceste accesorii foarte practice și discret sunt indispensabile în fiecare baie, instalație sanitară sau toaletă. Ei îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de mână și de față și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o cabină de duș, cadă sau chiuvetă.

Un cuier de perete cromat este un accesoriu practic pentru baie de la marca germană Wenko. Cuierul are un mâner practic sub forma unui rând de patru cârlige pe care puteți atârna prosoape sau haine. Produsul a fost realizat din plastic. cuierul este compact și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor sale: 19 cm x 4,5 cm x 2,5 cm (lungime x înălțime x lățime). Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Asigurați-vă că consultați oferta noastră. Veți găsi acolo o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe modele, forme și culori diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv industrial, tradițional si modern.

Caracteristicile produsului:

  • cuier cromat de perete,
  • cuierul are un mâner practic sub forma unui rând de patru cârlige, pe care puteți atârna prosoape sau haine,
  • produsul a fost realizat din plastic,
  • cuierul este compact și ocupă puțin spațiu,
  • un produs care măsoară 19 cm x 4,5 cm x 2,5 cm (lungime x înălțime x lățime),
  • un avantaj suplimentar este ușurința instalării sale,
  • un produs al popularului brand german Wenko.

Producător
Cod produs
34456
Latime (cm)
2,5
Lungime (cm)
19
Inaltime (cm)
4,5
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel