Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți

Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți
Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți
Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți
Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți
Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți
Cuier STRIP-IT MAXI cromat, 2 bucăți
39,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier cromat STRIP IT MAXI, 2 bucăți . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe noi, convenabile și elegante. Aceste accesorii discrete și foarte practice sunt indispensabile în fiecare baie, toaletă sau instalație sanitară. Ele îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de față sau de mână și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o chiuvetă, o cadă sau o cabină de duș.

Cuierul STRIP IT MAXI este un accesoriu practic pentru baie de la renumitul brand german Wenko. Umerașul are un mâner sub formă de cârlig de care puteți atârna haine sau prosoape. Produsul este fabricat din plastic. cuierul este compact și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor sale: 3 cm x 5 cm x 2 cm (lungime x înălțime x lățime). Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru online. Veți găsi în ea o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe modele, culori și forme diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv industrial, modern si tradițional.

Caracteristicile produsului:

  • Cuier STRIP IT MAXI,
  • cuierul are un mâner sub formă de cârlig, pe care puteți agăța haine sau prosoape,
  • produsul este fabricat din plastic artificial,
  • cuierul este compact și ocupă puțin spațiu,
  • produsul are 3 cm x 5 cm x 2 cm (lungime x înălțime x lățime) ,
  • un avantaj suplimentar este ușurința asamblării sale,
  • un produs al renumitului brand german Wenko.

Producător
Cod produs
34479
Latime (cm)
2
Lungime (cm)
3
Inaltime (cm)
5
numărul de piese din set
2
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel