Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO

  • Plasă mare pentru rufe
Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO
Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO
Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO
Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO
Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO
Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plasă mare pentru rufe, 70 x 50 cm, WENKO . Accesoriile de spălat sunt ceva care ar trebui să ne ușureze activitățile la domiciliu și să economisească minute prețioase. Spălarea este aparent o activitate de bază, chiar schematică. Cu toate acestea, există aspecte la care merită să fim atenți, astfel încât rufele să nu ajungă să ne deterioreze mașina de spălat sau rufele. Una dintre categoriile de îmbrăcăminte care ar trebui să primească o atenție specială este lenjeria de corp.

Chiar și sutienele conțin adesea rigidități ascuțite și dure care pot străpunge țesătura în timpul spălării și pot deteriora părțile mașinii de spălat. Prin urmare, cu siguranță nu ar trebui să le spălăm. Pentru asta sunt plasele de rufe. Sunt, de asemenea, utile pentru spălarea altor articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofii, pe care ar trebui să le reîmprospătați din când în când. La rândul lor, clipurile ne vor ajuta să controlăm șosetele, cărora le place atât de des să-și piardă perechea sau chiar să dispară complet.

Veți găsi toate aceste accesorii de spălat în cea mai recentă colecție a mărcii WENKO. Este renumit pentru acest tip de brevete la domiciliu, care sunt de mare ajutor în multitudinea de alte aspecte. Toate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt potrivite pentru a fi utilizate la o mașină de spălat și nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Aici avem o plasă mare de spălat.

Modul în care vă spălați rufele este sigur pentru rufe și mașina dvs. de spălat? Poate că merită să cumpărați câteva lucruri mici care se vor ocupa de el. Plasele și clipurile sunt brevete foarte confortabile și foarte eficiente. Nu pot lipsi din casa ta.

Caracteristici ale produsului:

  • plasă mare pentru rufe ,
  • un brevet simplu și eficient ,
  • protecție pentru lucrurile și mașina de spălat ,
  • produs dovedit al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
34525
rodzaj zapięcia
zamek błyskawiczny
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
70
Latime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel