Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO

  • Plasă mică pentru rufe
Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO
Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO
Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO
Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO
Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO
Plasă pentru rufe, 45 x 25 cm, WENKO
39,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plasă de rufe, 45 x 25 cm, WENKO . Accesoriile pentru rufe sunt ceva ce poate face lucrurile de uz casnic mai ușoare și poate economisi mult timp. Spălarea este o activitate aparent banală, chiar schematică. Cu toate acestea, există aspecte la care merită să fim atenți, astfel încât spălarea să nu ajungă la defectarea mașinii de spălat sau a rufelor. Una dintre categoriile de îmbrăcăminte la care merită acordată o atenție specială este lenjeria de corp.

De exemplu, sutienele conțin adesea rigidizări ascuțite și dure care pot străpunge țesătura în timpul spălării și pot deteriora părțile mașinii de spălat. De aceea nu ar trebui să le spălăm. Pentru asta există plase de rufe. Sunt, de asemenea, utile pentru spălarea altor articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofii, ar trebui să le reîmprospătați din când în când. La rândul lor, clipurile ne vor permite să controlăm șosetele, cărora le place atât de des să își piardă perechea sau chiar să-și piardă drumul complet.

Veți găsi toate aceste accesorii pentru rufe în noua colecție WENKO. Este renumit pentru acest tip de accesorii pentru casă, care sunt de mare ajutor în treburile cotidiene agitate. Toate sunt fabricate din materiale solide care sunt adecvate pentru a fi utilizate în mașina de spălat și nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Avem o mică plasă de spălat chiar aici.

Modul în care vă spălați rufele este potrivit pentru rufele și mașina dvs. de spălat? Poate că merită să cumperi câteva clipuri și plase pentru a avea grijă de asta. Plasele și clipurile sunt brevete foarte confortabile și foarte eficiente. Nu pot lipsi din casa ta.

Caracteristici ale produsului:

  • o mică plasă de rufe ,
  • un brevet simplu și eficient ,
  • protecție pentru lucrurile și mașina de spălat ,
  • produs dovedit al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
34526
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel