Lampa de masa pe trepied, lemn, 58 cm

Lampa de masa pe trepied, lemn, 58 cm
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lămpile din lemn cu accente metalice sunt cele mai populare lămpi de designer pentru interioare moderne. Lămpile cu trepied realizate din aceste materiale tradiționale nu sunt doar o demonstrație a designului contemporan, dar și articole utilitare pentru durabilitate ridicată și un aspect foarte stilat. Lămpile mici de masă sunt și ele foarte practice. Ele completează perfect iluminatul principal din diverse încăperi, unde creează o atmosferă unică și confortabilă.

Această lampă elegantă cu abajur de la producătorul francez Atmosphera Créateur d'intérieur este o lampă în picioare foarte versatilă pentru diverse interioare moderniste. O astfel de lampă elegantă și de bun gust din lemn va arăta fantastic mai ales ca lampă de sufragerie sau lampă elegantă de noptieră. Lampa din lemn prezentată arată atât de extraordinar nu numai datorită designului său, ci și datorită execuției atente și a utilizării de materii prime de înaltă calitate. Drept urmare, această lampă din lemn este extrem de stabilă , durabilă și, în același timp, arată foarte impresionant.

Caracteristicile produsului:

  • lampă de designer din lemn cu mare valoare decorativă
  • lampă pentru diverse interioare,
  • lampă trepied de înaltă calitate realizată din materiale solide și durabile
  • lampă de masă practică cu soclu pentru becuri populare E14
  • produs original al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
36515
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Diametru (cm)
28
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
MDF
Tip soclu
E27
Putere (W)
max. 25 W
Inaltime (cm)
58
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel