Covoraș dreptunghiular din bambus

Covoraș dreptunghiular din bambus
Covoraș dreptunghiular din bambus
Covoraș dreptunghiular din bambus
Covoraș dreptunghiular din bambus
Covoraș dreptunghiular din bambus
Covoraș dreptunghiular din bambus
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoarele naturale se bucură acum de o mare popularitate, pe care o datorează valorilor lor practice și estetice. Covorașele din bambus sau iută sunt extrem de durabile și rezistente la deteriorare pentru un hol, cameră sau baie.

Acest covor împletit foarte rezistent va fi perfect pentru un balcon sau o terasă. Datorită faptului că este din bambus sunt atât de rezistente la deteriorare și solide și, în același timp, arată foarte original și stilat , acestea sunt utilizate pe scară largă. Practic se poate pune un covor de bambus in orice interior, iar in cazul acestui model cu o culoare foarte neutra va deveni si mai usor, deoarece nuanta prezentata se va armoniza cu multe stiluri.

Covorul din bambus este ușor de curățat și nu are impact negativ pentru sănătatea sau siguranța noastră, datorită faptului că a fost realizat din materii prime naturale . Covorașul de bambus de la Atmosphera Créateur d'intérieur este, de asemenea, un produs care se distinge printr-un standard ridicat de manoperă, tipic pentru produsele acestui brand respectat.

Caracteristicile produsului:

  • covoraș de bambus la modă și practic, < / li>
  • covor foarte puternic și rezistent, < / li>
  • covor universal și funcțional pentru diferite camere,
  • covor țesut de cea mai înaltă calitate realizat din materii prime naturale și sigure ,
  • produs de marcă de la Atmosphera Créateur d'intérieur. >
Producător
Cod produs
37433
tipar
ciemnoszary
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
bambus
Latime (cm)
50
Lungime (cm)
80
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel