Rasnita, Ø 24 cm, plastic

  • Indispensabila în orice bucătărie!
Rasnita, Ø 24 cm, plastic
Rasnita, Ø 24 cm, plastic
Rasnita, Ø 24 cm, plastic
Rasnita, Ø 24 cm, plastic
74,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rasnita, Ø 24 cm, este un element inseparabil al fiecarui echipament de bucatarie. Va fi perfecta nu numai acasă, ci și în gastronomia mai mare. Extrem de ușor de curățat , indiferent dacă intenționați s-o spălați manual sau la mașina de spălat vase.

Lamele sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate , în timp ce elementele rămase sunt din plastic durabil și rezistent la zgârieturi. Designul ergonomic și lamele bine profilate permit tăierea legumelor atât subțiri, cât și groase. Mecanismul manual nu numai că nu necesită energie electrică, dar oferă și posibilitatea controlului continuu al gradului de fragmentare a articolelor.

Este ușor de utilizat . Tot ce trebuie să faceți este să plasați articolul în ea și să folosiți manivela din partea de sus pentru a începe procesul de rasnire. Puteți tăia cu ușurință nu numai legume, ci și nuci, ciocolată și brânză. Rasnita se remarca printr-o structura stabila si un maner extrem de practic, datorita caruia puteti transfera cu usurinta ingredientele la destinatie. Culorile universale fac rasnita potrivita pentru orice decor de bucatarie. Este, de asemenea, un cadou perfect pentru persoanele cărora le place să-și pregătească propriile mese și deserturi.

Caracteristicile produsului:

  • râșnița este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate,
  • se poate spăla în mașina de spălat vase,
  • diametru: 24 cm,
  • lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate,
  • mecanism manual - funcționează fără electricitate,
  • produs de marcă al producătorului francez Secret de Gourmet.
Cod produs
38971
Diametru (cm)
24
Culoarea dominantă
gri
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
plastic
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel