Bile decorative din gel pentru vaza, 400 ml

  • Bile din gel pentru vază
Bile decorative din gel pentru vaza, 400 ml
49,99 RON
37,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (12,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bilele din gel decorative pentru o vază de 400 ml roz sunt un element simplu, dar elegant de decorare a camerei tale. Datorită utilizării lor, puteți crea rapid o compoziție florală atrăgătoare, chiar și fără utilizarea plantelor. Bilele sunt cel mai adesea folosite ca bază pentru flori artificiale atunci când se creează compoziții pentru toate ocaziile. Sunt perfecte pentru compoziții de comuniune sau nuntă, dar și pentru realizarea unei mese de Crăciun. Le puteți folosi în diferite moduri : într-o vază, într-un vas mare de sticlă și împrăștiindu-le în spațiul deschis.

Bilele decorative vor arăta grozav pe fundul unui vas mai mare de sticlă, ca bază pentru lumânări. În acest fel, vei crea un decor unic al unei încăperi amenajate. Bilele decorative vor fi un decor grozav pentru un sfeșnic care va face multe seri mai plăcute, incluzând probabil întâlnirile de acasă.

Bilele sunt ambalate într-un recipient durabil, din plastic, cu un capac, astfel încât să puteți depozita bilele în el ori de câte ori nu le utilizați, fără teama de a le vărsa. Culoarea lor roz se va îmbina cu siguranță în orice stil de interior.

Caracteristicile produsului:

  • bile decorative pentru vază,
  • sunt perfecte ca bază pentru compoziții floristice,
  • turnându-le pe fundul unui vas mai mare de sticlă, veți crea un suport original,
  • roz se va potrivi cu orice interior,
  • bilele sunt perfecte pentru a crea decorațiuni pentru diverse sărbători și ocazii,
  • produs al renumitului brand Atmosphera.
Producător
Cod produs
39057
Diametru (cm)
6,5
Culoarea dominantă
roz
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel