Set de 3 umerașe, 5five Simple Smart

  • Culori atractive care îți vor înveseli garderoba!
Set de 3 umerașe, 5five Simple Smart
Set de 3 umerașe, 5five Simple Smart
Set de 3 umerașe, 5five Simple Smart
Set de 3 umerașe, 5five Simple Smart
71,99 RON
49,99 RON
/ set brut
Tu salvezi 31% (22,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de umerase, din lemn, 3 bucăți , de la 5five Simple Smart este un gadget care nu poate lipsi din nici-o casă, deci nu poate lipsi nici la tine! Un set de 3 umerașe va economisi mult spațiu în garderoba ta și va fi cu siguranță un accesoriu drăguț care își va îndeplini funcția și va mulțumi ochiului. Umerașele sunt fabricate din cauciuc, de aceea structura sa, combinată cu profilarea ergonomică, împiedică alunecarea hainelor și nu le deteriorează.

Setul include 3 umerașe în culori negre, gri și roz, care vă vor însufleți garderoba și vă vor păstra ordinea. Setul de 3 umerașe, datorită dimensiunilor universale (lungime: 44,5 cm, lățime: 1,2 cm, înălțime: 23 cm), este potrivit pentru orice tip de dulap. Datorită formei sale, umerase sunt perfecte pentru a depozita lucruri precum: genți de mână, umbrele și multe altele.

Umerașele sunt realizate de renumitul producător de accesorii pentru casă 5five Simple Smart, care folosește materii prime de calitate excelentă pentru produsele sale. Cauciucul durabil, din care sunt fabricate umerașele, va garanta o utilizare îndelungată iar culorile la modă vor crea o compoziție frumoasă în garderoba ta. Principalul avantaj al cauciucului este durabilitatea, datorită investiției în acest set puteți fi siguri de utilizarea îndelungată.

Caracteristicile produsului:

  • un set de 3 umerașe pentru haine în următoarele culori: negru, gri, roz,
  • din cauciuc,
  • nu deteriorează hainele și sunt durabile,
  • proprietățile antiderapante ale cauciucului care împiedică căderea și deteriorarea hainelor
  • dimensiuni (lungime: 44,5 cm, lățime: 1,2 cm, înălțime: 23 cm) ideale pentru orice dulap,
  • un produs al renumitului producător de accesorii pentru casă 5five Simple Smart.
Cod produs
39207
Inaltime (cm)
44,5
Latime (cm)
23
Culoarea dominantă
gri
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
lemn
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel