Umbrela de plaja HELENIE 172 cm

  • Un accesoriu obligatoriu pentru orice excursie la plaja
Umbrela de plaja HELENIE 172 cm
469,99 RON
295,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (174,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umbrela de plajă este unul dintre acele gadgeturi care nu trebuie trecute cu vederea atunci când planificați o vacanță în aer liber. Este necesara peste tot, unde nu există umbra care să ofere protecție naturală împotriva razelor solare, și astfel arsurile pielii sau insolația. Prin urmare, merită să vă gândiți să cumpărați o umbrelă de plajă.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de verificarea parametrilor săi, cum ar fi înălțimea sau diametrul, astfel încât să arunce o umbră suficient de mare asupra zonei de interes. Metoda de asamblare și setare este, de asemenea, importantă. Umbrela de plajă este realizată din module detașabile, astfel încât poate fi amplasată rapid și convenabil într-un suport, precum și ușor de luat cu tine atunci când campezi. Modulele individuale sunt conectate cu elemente de fixare puternice, care împiedică căderea umbrelei în zilele cu vânt.

Un cadru solid care susține husa umbrelei garantează că, în ciuda dimensiunilor sale mari, este ușoara și rezistenta la vânt. Culorile fac din umbrela de plajă un plus excelent pentru accesoriile de plajă.

Caracteristicile produsului:

  • umbrelă de plajă,
  • are un cadru metalic care garantează o stabilizare adecvată,
  • un diametru mare va oferi suficientă umbră chiar și pentru câteva persoane,
  • culorile se potrivesc perfect cu alte accesorii de plajă,
  • un produs de marcă al companiei reputate Intex.
Producător
Cod produs
40069
Culoarea dominantă
roz
Producător
Intex
Material dominant
metal
Latime (cm)
172
Inaltime (cm)
240
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel