Set salata, doua linguri, bambus, ZELLER

  • Designul elegant va funcționa pe orice masă.
Set salata, doua linguri, bambus, ZELLER
Set salata, doua linguri, bambus, ZELLER
Set salata, doua linguri, bambus, ZELLER
Set salata, doua linguri, bambus, ZELLER
69,99 RON
49,99 RON
/ set brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de două linguri de salată din bambus de la Zeller sunt produse care nu trebuie să lipsească în bucătărie. Gătitul este o activitate pe care o facem în fiecare zi. O alimentație sănătoasă și echilibrată este baza unei bune stări de bine și funcționare. Începem însă să acordăm din ce în ce mai multă atenție nu doar calității meselor în sine, ci și modului de preparare a acestora, ingredientelor folosite și instrumentelor cu care au fost preparate, de unde în ultimii ani accesorii culinare din bambus. , care se caracterizează prin ușurință și durabilitate extraordinare .

Salatele sunt o masă ușoară și sănătoasă, bogată în vitamine. Sunt perfecte atât ca un plus la un sandviș de dimineață, o parte integrantă a unei cine sau ca o idee grozavă pentru o cină făcută din ingredientele noastre preferate. De dragul tuturor iubitorilor de bucătărie sănătoasă, Zeller a creat un set de bucătărie, care include două linguri diferite, confecţionate în întregime din bambus , ceea ce este nu numai o garanţie, ci şi confort de utilizare. >. Lingurile sunt extrem de confortabile iar designul lor estetic este o garanție a eleganței pe fiecare masă. Acestea permit atât amestecarea, cât și aplicarea salatelor. Notă: produsul nu poate fi spălat in masina de spalat vase.

Caracteristici ale produsului:

  • provine din cea mai recentă colecție Zeller,
  • sunt realizate în întregime din bambus, ceea ce este o garanție a durabilității,
  • perfecte pentru amestecarea și aplicarea salatelor,
  • ecologice,
  • lingurile complet sigure sunt extrem de ușor de curățat,
  • culorile naturale vor funcționa bine pe orice masă.
Producător
Cod produs
40386
Culoarea dominantă
maro
Producător
Zeller
Material dominant
bambus
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
Lungime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel