Dispenser sapun lichid Mauve, Gri, 150 ml, WENKO

Dispenser sapun lichid Mauve, Gri, 150 ml, WENKO
Dispenser sapun lichid Mauve, Gri, 150 ml, WENKO
Dispenser sapun lichid Mauve, Gri, 150 ml, WENKO
Dispenser sapun lichid Mauve, Gri, 150 ml, WENKO
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Produsele pentru baie sunt elemente mici care, în afară de funcția lor practică, pot contribui și la proiectarea și amenajarea acestei camere. De aceea merită să folosiți sortimentul companiei germane WENKO, care oferă nu numai accesorii practice, ci și elegante și elegante, cum ar fi distribuitoarele de săpun lichid.

Dispenser sapun lichid de culoare gri WENKO 150 ml poate fi reumplut de mai multe ori. Datorită faptului că este fabricat din beton, produsul este stabil, rezistent la deteriorări și durabil. Pompa convenabilă măsoară porțiunile perfecte ale produsului cosmetic. Designul simplu și modern se va potrivi perfect în orice stil de baie. Forma simplă și dimensiunile perfecte ale dozatorului facilitează amplasarea acestuia pe chiuvetă sau lângă chiuveta de bucătărie.

Nu te limita! Dispenserul de săpun poate fi umplut cu șampon, gel de duș sau alt produs cosmetic. Acest lucru face ca strângerea lor să fie mult mai ușoară, mai ales când mâinile sunt umede. În plus, veți evita amestecarea a prea multe culori care sunt create de ambalajele cosmetice din plastic. Baia dvs. va avea un aspect uniform, care va arăta extraordinar de elegant și îngrijit .

Caracteristici ale produsului:

  • Dispenser sapun lichid, gri, din piatra, capacitate 150 ml,
  • design elegant,
  • funcționează excelent și ca dozator pentru șampoane sau alte produse cosmetice,
  • produs al renumitei companii germane WENKO.
Producător
Cod produs
40877
Culoarea dominantă
gri
Producător
Wenko
Material dominant
piatră
Lungime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
17,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel