Raft pentru baie, suspendat MINAS ALLSTAR, culoare roz

  • Un plus practic la baia ta
Raft pentru baie, suspendat MINAS ALLSTAR, culoare roz
54,99 RON
39,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft de baie suspendat , roz cu posibilitatea de a-l agăța oriunde este o soluție de neînlocuit pentru persoanele care apreciază estetica și ordinea . Este o alternativă excelentă la mobilierul de baie voluminos, care se deteriorează rapid din cauza umidității. De asemenea, se distinge de mobilierul obișnuit de baie prin asamblarea fără probleme . Nu trebuie să petreceți timpul asamblând mobilierul, tot ce trebuie să faceți este să alegeți locul potrivit și vă puteți bucura de ordine în baia dvs.

Timpul economisit poate fi petrecut într-o baie lungă, deoarece de acum poți avea la îndemână toate produsele cosmetice sau accesoriile de duș la îndemână . puternic> Amplasarea opțională a raftului de baie, precum și capacitatea de a schimba cu ușurință locul de instalare, fac posibilă găsirea unui loc perfect pentru acesta în baia dvs. Nu contează locul pe care îl alegeți - produsele cosmetice și ustensilele de baie nu vor mai ocupa niciodată spațiul util al instalațiilor sanitare.

Designul excelent și culorile originale fac ca raftul să fie o alegere perfectă pentru orice dimensiune de baie. Designul elegant face raftul 100% sigur de utilizat. Nu poate lipsi și în baia ta.

Caracteristicile produsului:

  • raftul pentru baie este ușor de instalat
  • designul excelent asigură siguranța și satisfacția cu utilizarea,
  • libertatea de a plasa oriunde,
  • culori pastelate atemporale
  • raftul este rezistent la apă, deci îl puteți monta oriunde,
  • stilul remarcabil asigură că acest produs cu siguranță nu va demoda niciodată,
  • produs de marcă de înaltă calitate al companiei germane Allstar.
Producător
Cod produs
41014
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel