Perdeau de dus din poliester, 180 x 200 cm

  • O perdea rezistenta cu o culoare originala
Perdeau de dus din poliester, 180 x 200 cm
Perdeau de dus din poliester, 180 x 200 cm
Perdeau de dus din poliester, 180 x 200 cm
Perdeau de dus din poliester, 180 x 200 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdeaua de duș de la Atmosphera este o modalitate simplă și rapidă de a vă proteja baia împotriva stropirii. Dacă nu vrei să investești într-o cabină de duș sau visezi să folosești un duș în timp ce deții o cadă, o perdea de duș va fi o achiziție grozavă. Asamblarea în sine este extrem de ușoară, așa că după un timp scurt te poți bucura de confortul pe care ți-l oferă acest accesoriu.
Perdeaua de duș de la Atmosphera este realizată din poliester de înaltă calitate, impermeabil la apă . Puteți curăța accesoriul de orice murdărie cât ai clipi. Este posibilă desfacerea perdelei pe toată lungimea căzii sau în jurul dușului, ceea ce înseamnă că accesoriul va proteja etanș zona de baie. Montați perdeaua pe tubul telescopic .
Pe langa functia de protectie, perdeaua de dus Atmosphera va fi un decor perfect si original. Transparența perdelei nu afectează designul interior . Perdeaua de la Atmosphera va fi o completare excelentă a băilor în aproape orice stil - de la modern la eclectic.Oferă interiorului tău un caracter și surprinde-ți prietenii cu o perdea de duș originală.
Caracteristicile produsului:

  • Perdea de duș,
  • produsul protejează baia împotriva stropirii,
  • perdeaua este realizată din poliester de înaltă calitate,
  • < li> transparența perdelei nu afectează designul interior,
  • perdeaua se va potrivi perfect în interiorul proiectat în aproape orice stil ,
  • produs original de marcă Atmosphera.

Cod produs
41318
Inaltime (cm)
200
Latime (cm)
180
Culoarea dominantă
galben
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
poliester
sposób zawieszania
kółka
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel