Cos metalic pentru depozitare, organizator, 32 x 29 x 19 cm

  • Cos metalic pentru accesorii bucatarie
Cos metalic pentru depozitare, organizator, 32 x 29 x 19 cm
Pret bun
84,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de depozitare metalic , organizator, 32 x 29 x 19 cm al renumitei mărci Storagesolutions. Are forme geometrice unice. Produsul va fi un element decorativ senzațional, caracterizat printr-un design modern și stilat, care atrage atenția. Coșul este excelent pentru depozitarea fructelor sau legumelor proaspete, care sunt cel mai bine păstrate în afara frigiderului, deoarece se maturizează mai repede și devin mai gustoase.

Poți pune în el și cupcakes proaspete sau alte produse de patiserie, coșul îți va prezenta deliciile într-un mod interesant. Este perfect și pentru depozitarea pâinii, atunci vă recomandăm să o puneți doar pe o cârpă de in. Recipientul are toate aprobările care îi permit să intre în contact cu alimentele. Și în caz de murdărie cel mai bine este să il ștergeți cu o cârpă umedă, produsul nu necesită tratamente speciale de curățare.

Recipientul va fi excelent și ca organizator de bucătărie pentru articole mici. Vă va permite să organizați ergonomic spațiul din bucătărie sau din sufragerie și, în același timp, va arăta grozav. Coșul metalic este extrem de funcțional și practic , va fi perfect ca idee de cadou, cu siguranță își va găsi loc în fiecare casă.

Caracteristici ale produsului:

  • coș metalic pentru fructe și legume,
  • perfect pentru pâine, produse de patiserie,
  • formă neconvențională,
  • modele moderne și elegante,
  • organizator ergonomic de bucătărie,
  • vă va permite să aranjați spațiul din bucătărie, sufragerie,
  • perfect pentru un cadou practic,
  • produs al renumitului brand Storagesolutions.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
45134
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
19
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel