Ghirlanda MERRY CHRISTMAS, decoratiune de Craciun

Ghirlanda MERRY CHRISTMAS, decoratiune de Craciun
Ghirlanda MERRY CHRISTMAS, decoratiune de Craciun
Ghirlanda MERRY CHRISTMAS, decoratiune de Craciun
Ghirlanda MERRY CHRISTMAS, decoratiune de Craciun
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghirlanda MERRY CHRISTMAS , decor de Crăciun, de culoare verde este un articol care poate deveni un element al decorului de Crăciun al oricărui interior. Crăciunul este o perioadă unică pe care fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, o așteaptă aproape tot timpul anului. Așteptarea primei stele nu este doar un prevestitor al sărbătorilor, ci și o sursă de bucurie nesfârșită și un element de tradiție.

Crăciunul este, de asemenea, o perioadă pe care o asociem cu timpul petrecut cu familia, colinde, brazi, muzică de Crăciun și filme pline de atmosferă de Crăciun. Magia atmosferei de sărbătoare stă în fiecare mic detaliu. Ghirlanda MERRY CHRISTMAS este unul dintre acele elemente de decor care ne pun într-o dispoziție unică, festivă .

Datorită designului său universal, adaugă magie și atmosferă unui interior tradițional. Fabricata din materiale de cea mai înaltă calitate , nu este doar o garanție a calității, ci și sursa de satisfacție din utilizarea. Timpul de Crăciun este, de asemenea, un moment în care oferim și primim cadouri de la cei dragi. Ghirlanda , decor de Crăciun, MERRY CHRISTMAS verde este o idee grozavă pentru un cadou de Crăciun pentru toată lumea.

Caracteristicile produsului:

  • vă permite să obțineți o dispoziție unică, festivă,
  • poate fi plasata în orice loc la alegere,
  • design atemporal,
  • culori atemporale,
  • durată lungă de viață,
  • întregul a fost obținut din materiale și componente de cea mai înaltă calitate,
  • o idee de cadou perfectă.
Cod produs
46221
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
multicolor
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel