Tava de copt 2 in 1 rezistenta la cuptor, 600 ml, cu suport de bambus

  • O soluție excelentă pentru a servi gustări direct pe masă
Tava de copt 2 in 1 rezistenta la cuptor, 600 ml, cu suport de bambus
Pret bun
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tava 2in1 cu suport de bambus. Tava cu suport de bambus de la producatorul francez de accesorii de bucatarie Secret de Gourmet te va fermeca cu gradul de utilizare și multifuncționalitatea acestuia. Le poți folosi cu succes pentru a pregăti mese sau gustări sărate, precum și deserturi de neuitat.

Tava este realizata din fontă , care poate rezista cu ușurință căldurii mari din cuptor. Va permite să pregătiți o masă delicioasă pentru o persoană dedicată. Cu ajutorul preparatului prezentat, va fi deosebit de bine să pregătiți caserole sau aperitive , pateuri sau crème brûlée sau plăcintă cu mere.

Datorită utilizării unei materii prime adecvate și durabile, care este fonta, și profilării bune - conținutul este copt uniform. Aceasta tava joasă poate fi servita cu succes imediat pe masă după ce a fost scoasa din cuptor. Mesele servite în acest fel vă vor încânta cu siguranță oaspeții și membrii familiei. În plus, suportul de bambus inclus va facilita transportul tavii și o va face să arate grozav.

Caracteristici ale produsului:

  • tava rezistenta la caldura, din fontă, cu suport de bambus,
  • practica pentru copt pentru mâncăruri de 1 persoană,
  • din fontă rezistentă la căldură
  • o modalitate ingenioasă de a face o gustare delicioasă,
  • un produs Secret de Gourmet de înaltă calitate.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
46701
Material dominant
fonta
Culoarea dominantă
negru
Inaltime (cm)
4
Latime (cm)
12,5
Lungime (cm)
12,5
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Capacite
260 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel