Recipient dreptunghiular RECTA, plastic, 8,5 l, gri, 33 x 26 x 13 cm

  • Recipient de depozitare universal
Recipient dreptunghiular RECTA, plastic, 8,5 l, gri, 33 x 26 x 13 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient dreptunghiular RECTA, plastic . Organizarea spațiului și a obiectelor de acasă poate fi ușoară! Cu cutii și coșuri pentru depozitare disponibile în magazinul nostru, puteți obține cu ușurință toate lucrurile ordonate. Consultați gama completă de cutii de depozitare disponibile în magazinul nostru.

Organizatorul dreptunghiular Square este un produs practic de la binecunoscutul brand 5five Simple smart. Culoarea rece, arată elegant și se va potrivi cu orice interior. Produsul arată îngrijit și elegant, așa că nu trebuie să-l ascundeți în garderoba dvs. Poate sta și pe mobilier - este un plus frumos în sine.

Este o soluție grozavă, de exemplu, pentru baie - puteți pune produse cosmetice, produse de curățat, prosoape, produse de igienă, echipamente precum un uscător pentru păr sau aparat de ras. În plus, recipientul va funcționa în dulapuri de bucătărie, ca ajutor în organizarea ustensilelor sau a condimentelor. Sunt multe posibilitati! Mânerele laterale practice facilitează transportul. Materialul recipientului este un plastic imprimat în relief cu un motiv de împletitură, care seamănă cu un coș. Plasticul este un material extrem de durabil și rezistent și este ușor de curățat și spălat.

Caracteristici ale produsului:

  • Recipient dreptunghiular,
  • culoarea se potrivește oricărui interior,
  • mânerele laterale practice îl fac ușor de transportat,
  • din plastic de înaltă calitate,
  • un produs al mărcii binecunoscute 5five Simple smart.

Cod produs
46901
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
gri
Producător
5five Simply Smart
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel