Farfurie FANTASY, 28 cm

  • Farfurie elegantă pentru o masă convivială
Farfurie FANTASY, 28 cm
Farfurie FANTASY, 28 cm
Farfurie FANTASY, 28 cm
Farfurie FANTASY, 28 cm
Farfurie FANTASY, 28 cm
Farfurie FANTASY, 28 cm
59,99 RON
25,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 57% (34,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfurie transparentă. Ești amator al veselei neobișnuite, unice? Asigurați-vă că verificați sortimentul de farfurii și alte articole de masă disponibile în magazinul nostru. Compania franceză Secret de Gourmet a creat o colecție încântătoare de farfurii frumoase în culori clasice - alb și negru . Datorită acestei selecții de culori, puteți asorta aceste produse cu vesela pe care o aveți deja acasă. Deși neobișnuite, aceste farfurii vor fi la modă mulți ani.

Farfuria este din sticlă, ceea ce o face rezistentă la zgârieturi și solidă . Suprafața netedă este ușor de curățat, ceea ce permite o igienă maximă. Farfuria este transparenta cu o suprafata neregulata inspirata din cristale. Astfel, creează un design foarte elegant și sofisticat. Acest stil va funcționa excelent într-un aranjament minimalist și universal . Sticla incoloră decorată cu un model neregulat se va armoniza perfect cu un blat de masă din lemn.

Datorită unor astfel de culori clasice, puteți crea cu ușurință un decor de masă coerent pentru orice ocazie - Duminică, cina, întâlnirea de familie, ziua de naștere sau petrecere onomastică.

Caracteristicile produsului:

  • Farfurie ,
  • din sticlă,
  • durabilă și rezistentă la deteriorare,
  • < li> culori elegante,
  • culorile și forma clasice vor fi întotdeauna în vârf,
  • un produs al mărcii franceze Secret de Gourmet.

Cod produs
48414
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Diametru (cm)
28
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel