Oglindă dreptunghiulară în picioare, 126 cm

  • Oglindă în picioare într-un cadru de metal negru
Oglindă dreptunghiulară în picioare, 126 cm
Oglindă dreptunghiulară în picioare, 126 cm
Oglindă dreptunghiulară în picioare, 126 cm
Oglindă dreptunghiulară în picioare, 126 cm
579,99 RON
229,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 60% (350,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pentru a alege o oglindă potrivită ideala pentru interiorul tău, vezi oferta bogată a magazinului nostru. Aici veți găsi atât oglinzi în picioare, cât și agățate , potrivite pentru orice cameră.

O oglindă în picioare este un proiect al marcii cunoscută Home Styling Collection . Oglinda are o formă clasică, dreptunghiulară și un cadru transparent. Culoarea sa neagră universală se va potrivi oricărui interior. Datorită faptului că este fabricat din metal, cadrul este durabil și rezistent la deteriorări mecanice, care, într-o oarecare măsură, protejează și geamul oglinzii în sine. Forma clasică, minimalistă, face oglinda mereu la modă. Un suport practic pe spate permite pozitionarea sigura si stabila a oglinzii pe podea. Dimensiunile produsului: 36 x 126 cm vă permit să vă priviți liber, arătând întreaga figură. Datorită acestui lucru, îți poți vedea stilul în toată gloria - de la pantofi la coafură și pălărie.

Oglinda va fi perfectă pentru un dulap, dormitor sau hol. Datorita usurintei de a transporta si montare si a designului clasic, oglinda poate fi mutata in functie de necesitati, adaptandu-se si la amenajarea interioara actuala . Oglinda este un gadget necesar în fiecare casă, mai ales una în care poți vedea totul - din cap până în picioare. Profită de oferta noastră și alege singur oglinda!

Caracteristici ale produsului:

  • oglindă în picioare,
  • formă dreptunghiulară,
  • cadru negru minimalist,
  • cadru metalic solid
  • < li> un suport confortabil se asigură că oglinda este stabilă și sigură,
  • dimensiuni: 36 x 126 cm,
  • un produs al colecției dovedite de Home Styling.
< br / >

Cod produs
48573
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
36
Inaltime (cm)
126
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel