Set 3 cutii pentru cadouri de Craciun

Set 3 cutii pentru cadouri de Craciun
Set 3 cutii pentru cadouri de Craciun
Set 3 cutii pentru cadouri de Craciun
Set 3 cutii pentru cadouri de Craciun
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Timpul de Crăciun nu este doar despre pregătirea deliciilor pentru o masă perfect decorată, ci și despre alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi. Știm cât de importantă este prima impresie, așa că ar trebui să te gândești la ambalajul original al cadourilor pregătite. Cutiile de Crăciun pot ajuta în acest sens, ele nu numai că arată grozav sub bradul de Crăciun, ci și protejează perfect conținutul.

Petreci ore întregi luptându-te cu hârtia de împachetat? Ti se taie rup manere la pungile cadou? Ușurează-ți viața și împachetează-ți cadourile în cutii unice de Crăciun, care vor fi un cadou grozav în sine . Datorita designului unic, cutiile pot juca un rol decorativ - vor fi perfecte pe un birou, raft sau intr-un dulap. O persoană care primește o astfel de cutie de la tine o poate păstra mulți ani și poate stoca literalmente totul în ea.

Caracteristicile produsului:

  • un set de trei cutii de Crăciun de diferite dimensiuni,
  • cutiile se disting printr-o temă cu omul de zăpadă,
  • perfecte pentru împachetarea rapidă a cadourilor pentru cei dragi,
  • cutiile arată grozav sub bradul de Crăciun,
  • setul este realizat din carton rezistent,
Cod produs
48763
Material dominant
hârtie
Culoarea dominantă
albastru
Inaltime (cm)
11
Latime (cm)
36
Lungime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel