Lampa JILY cu abajur decorativ

  • Lampă la modă și practică pentru orice interior
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
Lampa JILY cu abajur decorativ
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa JILY cu abajur decorativ, negru . Iluminează interiorul casei tale cu o strălucire caldă și plăcută. Răsfoiți oferta magazinului nostru și alegeți lămpile de care aveți nevoie - veioze de birou, noptiere, suspendate sau podea... În oferta bogată disponibilă pe site-ul nostru, cu siguranță vei găsi tipul potrivit pentru apartamentul tău.

Lampa Jily cu abajur decorativ este cel mai recent design al brandului francez Atmosphera Créateur d'intérieur. Lampa are o formă geometrică care creează o nuanță unică, atrăgătoare. Cablul cu o lungime de 90 cm este practic și ideal pentru condițiile de zi cu zi. Abajurul este realizat din stamine dispuse una aproape de alta. Drept urmare, lumina pătrunde subtil în spațiile dintre ele și difuzează. Culoarea lămpii este negru. Forma abajurului creează o formă geometrică care conferă lămpii o impresie de lejeritate.

Lampa este perfectă pentru sufragerie, hol sau bucătărie - de exemplu direct deasupra mesei sau a insulei, ceea ce subliniază în plus frumusețea lămpii. Lampa Jily cu abajur decorativ este realizată din metal rezistent. Drept urmare, este durabila și rezistenta la deteriorare și ușor de curățat. De dragul naturii, precum și al facturilor de energie electrică, se recomandă utilizarea becurilor LED, care nu numai că economisesc energie, ci și mai ecologice.

Caracteristicile produsului:

  • Lampa Jily cu abajur decorativ,
  • într-un stil modern, geometric
  • are o formă geometrică care creează un abajur unic, atrăgător,
  • diametrul este de 29 cm
  • într-o nuanță de negru ,
  • cablul are 90 cm
  • construcție solidă din metal,
  • un produs al renumitului brand francez Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
49006
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Diametru (cm)
29
Tip soclu
E27
Lungime cablu
90 cm
Putere (W)
max. 40 W
Inaltime (cm)
26
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel