Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm

  • Ceas de perete de designer care va adăuga caracter interiorului
Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm
Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm
Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm
Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm
Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm
Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm
94,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete cu mecanism MECA vizibil, Ø 27 cm . Atunci când alegeți accesorii pentru interiorul de vis, merită să fiți atenți la funcționalitatea acestuia, pe lângă alegerea unui produs cu un aspect interesant. Un gadget care poate combina ambele aceste funcții este cu siguranță un ceas de perete. Vedeți singuri că, cu ajutorul lui, puteți completa ușor și rapid aspectul dormitorului dvs. cu un accent unic și în același timp practic!

Ceas de perete decorativ cu mecanism MECA vizibil de la marca franceză Atmosphera Créateur d'intérieur la un produs cu un aspect unic și interesant . Ceasul are numere clare, mari și un mecanism vizibil, ceea ce i conferă un caracter unic. A fost echipat și cu două ace subțiri: oră și minute de culoare galben intens. Funcționarea sa este liniștită, ceea ce cu siguranță va fi apreciat de persoanele care caută un produs care să nu le deranjeze odihna. Ceasul de perete decorativ MECA are o formă interesantă inspirată din designul modern.

Dimensiuni: 27 cm (diametru) pot face din acest produs un element de decor interesant pentru o camera de tineret, dormitor, living sau birou. Se va potrivi perfect la mansardă sau interioare industriale. Îl poți agăța pe peretele principal al sufrageriei, pe hol, în bucătărie sau deasupra patului. Culoarea maro deschis a cadrului contrastează perfect cu accesoriile negre. Cifrele sunt mari și clare, ceea ce facilitează citirea orei chiar și de la distanță.

Caracteristicile produsului:

  • ceas de perete decorativ cu mecanism vizibil,
  • are un interior inspirat din designul modern
  • articolul este din plastic,
  • ceas de culoare maro deschis cu accesorii negre,
  • dimensiuni: 27 cm (diametru),
  • numere clare și 2 indicatori,
  • produs al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur.

Producător
Cod produs
49479
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Grosime (cm)
5.5
Sursa de putere
baterii
Diametru (cm)
27
Caracteristici suplimentare
mecanism silentios
Baterii
neincluse
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Un apartament în stil loft
În astfel de interioare, piatra, betonul, cărămida, fierul și oțelul domină cel mai des. Cel mai adesea stilul loft este amenajat în spații mari, sunt adesea utilizate fațade vechi ale fabricilor și depozitelor, transformându-le într-un apartament în stil loft.
Citește mai mult
pixel