Rama de fotografii din lemn, 57x57 cm

  • Rama de perete vă permite să creați un colaj elegant de nouă fotografii
Rama de fotografii din lemn, 57x57 cm
Rama de fotografii din lemn, 57x57 cm
Rama de fotografii din lemn, 57x57 cm
Rama de fotografii din lemn, 57x57 cm
289,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 72% (210,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rama pentru 9 fotografii ine lemn, 57x57 cm . Dacă vrei ca oamenii, locurile și situațiile care sunt importante pentru tine să-ți poată incanta mereu ochii, trebuie să te asiguri că sunt bine expuse. Răsfoiți oferta magazinului nostru și lăsați-vă uimit de selecția de rame foto. Cu siguranță vei alege ceva potrivit pentru tine!

Rama pentru 9 fotografii este un produs unic al brandului francez Home Styling Collection. Vă permite să vă organizați fotografiile preferate într-un mod ușor, dar foarte elegant. Alegeți cele mai importante fotografii pentru dvs., încadrați-le și afișați-le într-un loc vizibil, astfel încât să vă poată bucura mereu privirea și să vă aducă amintiri plăcute.

Materialul dominant folosit în producție este din sticlă. Culoarea neagră a marginilor care contrastează cu fundalul luminos se va potrivi perfect cu interioarele moderne. Rama are dimensiunea de 57 cm x 57 cm (lungime x latime) si va permite sa stocati 9 fotografii in formatul 10x15. Poti agata rama in dormitor, in living sau pe coridor. De asemenea, va fi grozava în camera unui copil sau adolescent.

O rama de 9 fotografii este, de asemenea, o idee grozavă de cadou! Toată lumea va fi mulțumită de un cadou atât de minunat și în același timp personal și imaginativ, care este un cadru cu fotografii partajate.

Caracteristicile produsului:

  • Rama pentru 9 fotografii,
  • realizata în stil clasic,
  • culori contrastante, universale,
  • materialul dominant folosit în producție este sticla ,
  • rama este ușoară,
  • o ramă foto poate deveni un cadou util și imaginativ pentru o persoană dragă,
  • un produs a renumitului brand francez Atmosphera Créateur d'intérieur.

Producător
Cod produs
49480
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
57
Latime (cm)
57
Numărul de sloturi foto
9
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
,
13x18 cm
,
9x13 cm
,
9x9 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel