Lampa suspendata moderna, 18 x 32 cm, din sticla

 • Decorare cu functie de lumina
Lampa suspendata moderna, 18 x 32 cm, din sticla
Lampa suspendata moderna, 18 x 32 cm, din sticla
Lampa suspendata moderna, 18 x 32 cm, din sticla
Lampa suspendata moderna, 18 x 32 cm, din sticla
189,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Lampă suspendată modernă, 18 x 32 cm, sticlă . Iluminează interioarele din apartamentul tău cu o strălucire caldă și plăcută. Familiarizați-vă cu oferta magazinului nostru și alegeți lămpile de care aveți nevoie - lămpi de podea, suspendate, de noptieră sau de birou... În gama variată disponibilă pe site-ul nostru, cu siguranță veți găsi tipul de lampă potrivit pentru apartamentul dvs.

Lampa suspendată este un proiect interesant al mărcii olandeze Home & amp; Colecția de styling. Lampa are o formă simplă și modernă, datorită căreia este un element decorativ unic.Forma atractivă a abajurului încălzește lumina emisă. Datorită acestui fapt, interiorul creează o atmosferă plăcută . Lampa este de culoare chihlimbar, translucida. Forma abajurului creează o formă foarte modernă, futuristă. Becul nu este inclus.

Lampa este perfectă pentru un dormitor, hol, bucătărie sau sufragerie - de exemplu, direct deasupra unei insule sau a unei mese, ceea ce sporește și mai mult frumusețea lămpii. < /span> Lampa este realizată din sticlă delicată, netedă și transparentă. Drept urmare, este durabila și rezistenta la deteriorare și ușor de curățat. În interesul mediului și al taxelor de energie electrică, se recomandă utilizarea becurilor LED, care nu numai că economisesc energie, ci și mai ecologice.

Caracteristicile produsului:

 • lampă suspendată,
 • într-un stil modern, cu o notă retro,
 • are o formă simplă și modernă în același timp,
 • în sine este un element decorativ unic
 • diametrul este de 18 cm
 • nuanță de chihlimbar, translucid,
 • diametru filet E27,
 • putere maximă 40W,
 • produsul se vinde fără bec,
 • din sticlă colorată,
 • produs al cunoscutului brand olandez Home & amp; Colecția de stilizare .
Cod produs
49546
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
metal
Diametru (cm)
18
Inaltime (cm)
32
Lungime cablu
80cm
Putere (W)
max. 25 W
Tip soclu
E27
Sursa de putere
la retea
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel