Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă confort și siguranță atunci când se utilizează baia și
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
69,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm, culoare gri. O podea rece în baie în timpul toaletei de dimineață și de seară nu trebuie să fie o necesitate. O soluție eficientă și simplă este un covor de baie, care va asigura un confort adecvat pentru picioarele goale. Acest lucru este important și pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Consultați oferta noastră și alegeți dintr-o gamă largă de covorașe de baie, covorașe de WC și covorașe antiderapante!

Unul dintre produsele recomandate este covorașul de baie VITAMINE. Este confecționat din microfibră caldă. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorul de baie VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), datorită cărora se va potrivi mai ales în camerele mici.

Culoarea sa gri îl face perfect pentru interioarele întreținute în stil clasic, modern și scandinav. Este un produs al unei mărci renumite Douceur d'intérieur, care este specializată în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorul de baie VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l sub cadă și bucurați-vă de o suprafață uscată și plăcută pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul de baie VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul este fabricat din microfibre,
  • produsul are culoarea gri,
  • se potrivește interioarelor în stil clasic, modern și scandinav,
  • produs al apreciatei mărci Douceur d'intérieur.

Cod produs
49939
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel