Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă siguranță și confort atunci când se folosește baia
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de baie VITAMINE, 45 x 75 cm, culoare indigo. O podea rece în baie în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte simplă și eficientă este un covor de baie, care va asigura un confort adecvat pentru picioarele tale goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Vizitați magazinul nostru online și alegeți dintre numeroase modele de covorașe de baie, covorașe sub toaletă și covorașe antiderapante!

Unul dintre cele mai frecvent alese produse este covorașul de baie VITAMINE. Este confecționată din microfibră, plăcută la atingere. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate adaptate pentru a fi utilizate în băi. Covorul de baie VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), datorită cărora se va potrivi mai ales în camerele mici.

Culoarea sa indigo face ca să se potrivească perfect atât cu interioarele în stil tradițional, cât și cu cele în stil modern. Este un produs al apreciatei mărci Douceur d'intérieur, specializată în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorul de baie VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l în mijlocul băii și bucurați-vă de o suprafață confortabilă și plăcută pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul de baie VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul a fost fabricat din microfibră,
  • produsul are o culoare indigo,
  • se potrivește atât cu interioarele în stil tradițional, cât și cu cele în stil modern,
  • produs al popularului brand Douceur d'intérieur.

Cod produs
49941
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel