Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko

  • Un dozator de săpun lichid care este obligatoriu în orice baie
Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko
Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko
Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko
Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko
Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko
Dispenser sapun lichid AURON, Auriu, Wenko
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Economisiți cumpărând mai mult

AURON gold, dispenser WENKO săpun lichid . Atât băile clasice, cât și cele moderne ar trebui să aibă accesorii elegante. Dintre numeroasele grupuri de gadgeturi, accesorii și produse, le alegem adesea pe cele care nu numai că îndeplinesc cerințele noastre estetice, dar sunt și practice și solide. Acestea sunt în principal recipiente pentru perii, vase de săpun, dozatoare de săpun, precum și diverse organizatoare cosmetice în care putem depozita toate produsele de igienă, cosmetice și accesorii cosmetice necesare în timpul îngrijirii.

Un produs nu numai practic, dar și elegant este distribuitorul de săpun lichid AURON . Este un produs al mărcii germane WENKO, cunoscut pentru sortimentul de accesorii dovedite pentru baie. Dispenserul are dimensiunile de 7 cm x 8 cm x 16,5 cm (lungime x lățime x înălțime) (lungime x lățime x înălțime) și este fabricat din plastic durabil, rezistent la daune minore.

Recipientul poate fi deschis convenabil pentru reumplerea săpunului prin îndepărtarea părții superioare. Distribuitorul de săpun lichid AURON are o frumoasă culoare aurie care va arăta excelent atât în ​​băile tradiționale, cât și în cele moderne. Fundul plat și neted asigura că recipientul nu alunecă pe chiuvetă și nu lasă zgârieturi și urme pe suprafață.

Caracteristici ale produsului:

  • Distribuitor de săpun lichid AURON ,
  • produsul măsoară 7 cm x 8 cm x 16,5 cm (lungime x lățime x înălțime) ,
  • dozatorul este din plastic .
  • are o frumoasă culoare aurie ,
  • un produs al mărcii germane WENKO.

Producător
Cod produs
50730
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
16,5
Lungime (cm)
7
Capacite
300 ml
Latime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel