Perna de călătorie gonflabila

  • Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
Perna de călătorie gonflabila
32,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perna de călătorie gonflabila, albastru. Călătoriile lungi, monotone și plictisitoare nu trebuie să fie împovărătoare. Multe ore într-o singură poziție sunt foarte obositoare pentru corpul nostru. Este normal ca noi să vrem să ne simțim confortabil în momente ca acestea. Când vrem să dormim sau să ne ușurăm gâtul, de multe ori ne punem sub cap diverse perne sau haine. Dezavantajul unor astfel de soluții este că aceste articole ocupă spațiu inutil sau sunt incomode și nu sunt potrivite pentru sarcină. O soluție bună este să cumpărați o perna specială, profilată și confortabilă.

Un astfel de produs este perna gonflabila de călătorie. Datorită posibilității de pliere, ocupă puțin spațiu și se potrivește cu ușurință într-un rucsac, poșetă sau buzunarul jachetei. Pregătirea pentru utilizare este rapidă și ușoară: doar umflați perna.

Este produsul potrivit pentru turiștii cărora le place să doarmă în timp ce zboară, călătoresc cu trenul sau autobuzul. Produsul are urmatoarele dimensiuni: 32 cm 22 cm 8 cm (lungime x latime x inaltime). Este realizată din plastic albastru rezistent.

Caracteristicile produsului:

  • perna de călătorie gonflabila,
  • produsul are următoarele dimensiuni: 32 cm 22 cm 8 cm (lungime x lățime x înălțime) ,
  • este realizată din plastic rezistent,
  • pernă albastră ,
  • se va încadra într-un rucsac, poșetă sau buzunarul jachetei,
  • utila atunci când călătoriți cu avionul, trenul sau autobuzul,
  • Produs marca Redcliffs Outdoor.
Cod produs
51478
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel