Dispenser sapun lichid MINERAL, Ceramica, Negru

  • Dozator practic pentru săpun lichid, dezinfectant sau cremă
Dispenser sapun lichid MINERAL, Ceramica, Negru
Dispenser sapun lichid MINERAL, Ceramica, Negru
Dispenser sapun lichid MINERAL, Ceramica, Negru
Dispenser sapun lichid MINERAL, Ceramica, Negru
64,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid MINERAL, ceramic, gri . Accesoriile pentru o baie modernă, bine organizată, trebuie să fie atât elegante, cât și funcționale. Organizatoarele cosmetice, paharele pentru periuță de dinți, vasele de săpun și dozatoarele de săpun sunt produsele alese cel mai des de către clienți. Aceste accesorii au un aspect neobișnuit, vă permit să aduceți ordine și, în același timp, să ocupați puțin spațiu.

Distribuitorul de săpun lichid MINERAL este un accesoriu indispensabil în orice baie elegantă. Este perfect pentru păstrarea și distribuirea săpunului lichid, dezinfectantului, cremei de mâini sau gelului antibacterian. Este un produs al mărcii Douceur d'intérieur, cunoscut, printre altele, din gama de accesorii de baie de înaltă calitate. Produsul are dimensiuni: 8 cm x 8 cm x 15 cm (lungime x lățime x înălțime) și a fost realizat din ceramică de înaltă calitate.

Distribuitorul de săpun lichid MINERAL combină funcționalitatea cu un design extraordinar: datorită materialului folosit și a culorii negre, va fi un plus față de băile moderne și tradiționale decorate în diferite stiluri: art deco , plin de farmec sau eclectic.

Caracteristicile produsului:

  • Distribuitor de săpun lichid MINERAL,
  • produsul este perfect pentru depozitarea și distribuirea săpunului lichid, dezinfectant, cremă de mâini sau gel antibacterian,
  • dozator are dimensiunile: 8 cm x 8 cm x 15 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • acest produs este fabricat din ceramică de înaltă calitate,
  • distribuitor de culoare neagra,
  • un produs Douceur d'intérieur.

Cod produs
51711
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel