Suport prosop CUBA MATT, Wenko

Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
Suport prosop CUBA MATT, Wenko
189,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport prosoape CUBA MATT, Wenko . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe noi, elegante și convenabile. Aceste accesorii foarte practice și, în același timp, puțin vizibile sunt indispensabile în fiecare toaletă, instalație sanitară sau baie. Ele îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de mână sau de față și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă un duș, cadă sau lavoar.

Suportul pentru prosoape CUBA MATT este un accesoriu practic de baie de la marca germană recomandată Wenko. Suportul are un mâner convenabil sub forma unei bare transversale longitudinale pe care puteți agăța prosoape sau haine. Produsul este fabricat din metal. Suportul este compact și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor sale: 9 cm x 5 cm x 58 cm (lungime x înălțime x lățime). Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru. Veți găsi acolo o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe culori, modele și modele diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv tradițional, industrial, modern.

Caracteristicile produsului:

  • suport prosoape CUBA MATT,
  • suportul are un mâner convenabil sub forma unei bare transversale longitudinale, pe care puteți agăța prosoapele sau haine,
  • produsul este din metal,
  • suportul este compact și ocupă puțin spațiu,
  • produsul are 9 cm x 5 cm x 58 cm (lungime x înălțime x lățime),
  • un avantaj suplimentar este ușurința instalării sale,
  • un produs al mărcii germane recomandate Wenko.

  • Există posibilitatea de a asambla fără găurire utilizând elemente de montare (adaptoare) vândute separat Power-Loc Power-Loc

Producător
Cod produs
52458
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
metal
Lungime (cm)
9
Inaltime (cm)
5
Latime (cm)
58
Caracteristici suplimentare
Incl. mounting material (screws & dowels)
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel