Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko

  • Un covor calduros și sigur este un accesoriu necesar în fiecare baie
Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko
Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko
Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko
Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko
Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko
Covoras baie CONCRETE, Gri, 70x40cm, Wenko
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoras baie CONCRETE, gri, Wenko . Podeaua rece din baie în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu este plăcută. Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat într-un mod eficient, elegant și simplu! O soluție foarte bună este un covor de baie pe care îl puteți așeza direct în fața chiuvetei, toaletei sau în duș. Alegerea covorului potrivit este, de asemenea, importantă din motive de siguranță . Pardoselile umede și plăcile alunecoase sunt factori care ar trebui eliminați, mai ales dacă baia este folosită de copii sau vârstnici.

Un covor de baie nu trebuie să fie obișnuit: oferim o selecție largă de covoare de baie în multe culori, stiluri și forme diferite! Covor de baie BETON este un produs al popularului brand Wenko. Produsul este plăcut la atingere . De asemenea, se caracterizează printr-o temă intrigantă, modernistă.

Covorul de baie CONCRETE, datorită dimensiunilor sale standard de 70 cm x 40 cm (lungime x lățime) , se va potrivi cu ușurință în majoritatea băilor tradiționale. Produs gri. Covorul este fabricat din plastic durabil. Puneți-l în baie și bucurați-vă de o suprafață caldă și sigură, prietenoasă cu desculții!

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie CONCRETE,
  • produsul măsoară 70 cm x 40 cm (lungime x lățime),
  • covorul este plăcut la atingere, >
  • covorașul este fabricat din plastic durabil,
  • este, de asemenea, caracterizat printr-un motiv modern, intrigant,
  • un produs al popularului brand Wenko.

Producător
Cod produs
52608
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
70
Latime (cm)
40
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel