Individual cu franjuri, 45 x 30 cm

  • Design atractiv pentru multe aranjamente
Individual cu franjuri, 45 x 30 cm
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Indvidual cu franjuri, 45 x 30 cm, negru este o propunere pentru toți iubitorii de stil modern și original. Chiar și un astfel de accesoriu discret va aduce un caracter interesant în interior și, în același timp, va proteja masa de deteriorare. În plus, individualul va ajuta la menținerea mesei curate și vă va permite să creați un aranjament elegant de masă.

Individualul cu franjuri propus de producătorul francez Secret de Gourmet este din iută , care se caracterizează prin durabilitate și rezistență la înalte temperaturile. Datorită acestui fapt, putem folosi cu succes individualul în timp ce servim feluri de mâncare fierbinți, fără teama de a deteriora structura mesei după contactul cu vasele fierbinți. În plus, in mașina de spălat nu se deformează și va completa minunat multe articole de masă.

Dimensiunile sunt (lungime x lățime) 45 x 30 cm. Un farmec suplimentar este adăugat de franjuri, care îi conferă lejeritate și completează imaginea. Culorile negre sunt universale, ceea ce înseamnă că poate fi folosit practic pentru orice ocazie, precum și de sărbători. în combinație cu o față de masă. Va facilita aranjarea farfuriilor și a tacâmurilor, creând spațiu pentru un membru al familiei sau oaspete.

Caracteristici ale produsului:

  • individual cu franjuri,
  • din iută,
  • se caracterizează prin durabilitate ridicată,
  • stilul modern se potrivește multor aranjamente,
  • va proteja masa de vasele încinse,
  • va facilita aranjarea meselor de sărbătoare,
  • completarea perfectă pentru sufragerie,
  • Marca franceză Secret de Gourmet.
Cod produs
53486
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
iută
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
30
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel