Cutie de pranz CANDY L, KOZIOL

  • Cutie de pranz CANDY L, KOZIOL
Cutie de pranz CANDY L, KOZIOL
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lunchbox in nuante unice - o cutie de pranz practica care te va ajuta sa iti schimbi obiceiurile alimentare. O cutie de prânz clasică pentru serviciu sau școală: Cutia de prânz CANDY L este locul perfect pentru a depozita sandvișuri proaspete, gustări, fructe și legume. 19 cm lungime, 13,5 cm lățime și 7 cm înălțime, se va potrivi gustărilor tale preferate. Material sigur și ecologic: Plasticul cutiei de prânz este reciclabil. Brandul KOZIOL s-a ocupat de optimizarea fiecărei etape a producției - de la crearea proiectului, până la material și manoperă. În acest fel, amprenta de carbon a fost redusă la minimum și fiecare detaliu a fost îngrijit. Convenabil de utilizat: Cutia de prânz este închisă cu o clema care împiedică deschiderea accidentală a cutiei de prânz. Este ușor de utilizat. O poți deschide cu o singură mână. Forma rotunjită face cutia de prânz confortabila de ținut și nu ocupă mult spațiu într-o geantă, rucsac sau mașină. Un partener practic de zi cu zi: Cutia de prânz CANDY L este însoțitorul perfect pentru birou, școală, excursii. O poți combina cu o versiune mai mică a cutiei de prânz CANDY S. În acest fel, vei crea un set perfect de recipiente pentru salate sau boluri sănătoase și hrănitoare. Curățare ușoară: Sigură pentru mașina de spălat vase, menținerea cutiei de prânz curată este ușoară și convenabilă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la resturile de mâncare - trebuie doar să aruncați recipientul cu alimente în mașina de spălat vase.
Producător
Cod produs
53791
compoziţie
nu include BPA
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
,
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
7
Lungime (cm)
19
Latime (cm)
13,5
culoare
organic grey
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel