Lumânare parfumată, 230 g

  • Lumânare cu dop timp de ardere de 55 de ore
Lumânare parfumată, 230 g
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânarea parfumată Atmosphera este un accesoriu care va aduce un parfum unic în casa ta . Lumânările parfumate pot crea nu numai o atmosferă neobișnuită, dar designul lor excelent le face perfecte pentru decorarea oricărei camere din apartamentul dvs.

O lumânare parfumată de Atmosphera se poate lăuda cu mirosul. Culoarea în combinație cu capacul din plută face ca lumânarea să fie potrivită atât pentru interiorul modern, cât și pentru cel clasic . O puteți pune pe noptiera din dormitor, pe comoda din hol sau pe comoda din sufragerie. O lumânare aprinsă vă va ajuta să vă relaxați în timpul unei băi. Deosebit de remarcat este timpul lung de ardere de 55 de ore .

Diametrul lumânării parfumate este de 6,5 centimetri și înălțimea sa este de 12,5 centimetri. Această soluție permite accesoriului să se potrivească chiar și pe spații mici. Serile petrecute cu o lumânare aromatică Atmosphera vor fi un moment special .

Caracteristicile produsului:

  • lumânare parfumată,
  • produsul se distinge prin parfum,
  • designul minimalist face ca lumânarea să se potrivească în aproape orice interior,
  • accesoriul poate fi plasat în sufragerie, dormitor, hol sau baie,
  • timpul de ardere al lumânării este de 55 de ore,
  • produsul are 6,5 centimetri și înălțimea sa este de 12,5 centimetri,
  • produsul original Atmosphera.

Producător
Cod produs
56538
Culoarea dominantă
violet
Material dominant
ceară
Lungime (cm)
6,5
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
12,5
Diametru (cm)
6,5
Timp de ardere
55 h
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel