Set 6 pahare pentru vin rosu PEPIT SALON

Set 6 pahare pentru vin rosu PEPIT SALON
Set 6 pahare pentru vin rosu PEPIT SALON
Set 6 pahare pentru vin rosu PEPIT SALON
Set 6 pahare pentru vin rosu PEPIT SALON
169,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set 6 pahare pentru degustarea vinului din podgoriile locale

  • Fabricate din sticlă: pahare sunt toate din sticlă. Materialul este igienic, ușor de întreținut și poate fi reciclat.
  • Capacitate 380 ml: Mărimea perfectă pentru servirea elegantă a vinului roșu. Profilul cupei va fi perfect pentru degustarea vinurilor, va ajuta la scoaterea în evidență a notelor gustative ale băuturii.
  • Picioare lungi și sticlă transparentă: paharele sunt profilate corespunzător, astfel încât vinul să nu se încălzească în mână, iar paharul transparent vă permite să vă bucurați de culoarea unică a băuturii rafinate.< /li>
  • Set de 6 pahare pentru vin: alegerea optimă dacă găzduiești des oaspeți și organizezi întâlniri intime. Setul PEPIT SALON garantează că paharul elegant nu va lipsi la o nici-o petrecere.
  • Decor auriu pe partea superioară a paharului: un detaliu elegant care sporește caracterul elegant al produsului și este decorul perfect dacă utilizați paharul ca preparat de desert italian.

Paharele de vin PEPIT SALON sunt de clasă și eleganță. Sunt bine profilate, se aseaza bine în mână și captează privirea. Datorită decorului auriu și formei subtile, paharele trebuie spălate doar manual. Acest mod de îngrijire va asigura că paharul rămâne impecabil.

Cod produs
61261
numărul de piese din set
6
Capacite (ml)
380
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
22,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel