Halbe pentru bere, 4 buc, 320 ml

Halbe pentru bere, 4 buc, 320 ml
Halbe pentru bere, 4 buc, 320 ml
Halbe pentru bere, 4 buc, 320 ml
Halbe pentru bere, 4 buc, 320 ml
Pret bun
94,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Halbe de bere cu urechi - masive și rezistente

.
  • Halba de bere cu ureche: un set de 4 halbe de bere clasice, realizate din sticla groasa. Fiecare carafa este dotată cu un mâner mare și confortabil. Acest lucru vă permite să o prindeti usor. Cântărește 475 g.
  • .
  • Fundul decorat: fundul gros, solid, este decorat cu un decor neobișnuit. Are o formă regulată de stea în relief în formă de stea în relief în sticlă groasă. Acest detaliu decorativ face ca halbele- deși foarte simple în în formă - devin un accent original pe o masă sau pe un bar.
  • Halba cu o formă de stea, reliefată în sticlă groasă.
  • Sticla groasa: halbele sunt fabricate din sticlă groasă. Sticla este un material igienic, ușor de spălat. Este ideal pentru toate băuturile, deoarece nu afecteaza gustul sau aroma băuturii consumate. Forma halbei vă permite să o curățați cu ușurință, chiar și de reziduurile uscate ale băuturii.
  • Capacitate 320 ml: înălțimea fiecărei halbe este de 12 cm, iar diametrul este de 7 cm. Capacitatea mică vă va asigura că vă puteți bucura de gustul berii. Iar când aveți chef de una mai mare, vă așteaptă o reumplere plăcută.
  • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase: halbele sunt sigure în mașina de spălat vase. Nu trebuie să vă faceți griji - acestea sunt fabricate din sticlă groasă și robustă.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
61305
Capacite (ml)
320
numărul de piese din set
4
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel