Farfurie decorativă cu sclipici, roșie, 33 cm

Farfurie decorativă cu sclipici, roșie, 33 cm
Farfurie decorativă cu sclipici, roșie, 33 cm
Farfurie decorativă cu sclipici, roșie, 33 cm
Farfurie decorativă cu sclipici, roșie, 33 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfuria decorativă rotundă de Crăciun, Ø 33 este un lucru aparent clasic, dar foarte drăguț pentru ochi. Acest echipament simplu, dar cu mult bun gust, va adăuga atmosfera de Crăciun în casa ta. Datorită lui, Crăciunul va căpăta și mai mult farmec. Mai mult, familia sau prietenii vor fi cu siguranță încântați de o astfel de completare unică a mesei festive.

Farfuria de Crăciun în ediție limitată este un produs de calitate excelentă, care nu îi va dezamăgi nici pe cei mai pretențioși musafiri. Nu este doar un decor excelent, ci și o promisiune de mâncăruri servite cu stil. Datorită acesteia, chiar și cele mai simple feluri de mâncare vor câștiga o strălucire suplimentară.

În concluzie, dacă intenționați să vă faceți cina din Crăciun și mai atmosferic, asigurați-vă că alegeți farfuriile Fééric Light. Sau poate te gândești la un cadou de Crăciun pentru o persoană dragă? Un set de farfurii va fi o alegere excelentă! Va în același timp un suvenir practic si frumos.

Caracteristicile produsului:

  • farfurie rotunda decorativa de Craciun, Ø 33,
  • un produs excelent al mărcii Fééric Lights and Christmas,
  • un cadou frumos de Crăciun pentru o persoană dragă,
  • un element de îmbogățire a decorului de Crăciun,
  • o bază excelentă pentru aranjarea veselei.
Cod produs
62899
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
1,5
Diametru (cm)
33
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel