Sirag luminos pentru exterior, alb, 100 de led-uri

Sirag luminos pentru exterior, alb, 100 de led-uri
Sirag luminos pentru exterior, alb, 100 de led-uri
Sirag luminos pentru exterior, alb, 100 de led-uri
Sirag luminos pentru exterior, alb, 100 de led-uri
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lămpile de exterior sunt o modalitate excelentă de a adăuga confort și atmosferă Crăciunului. Cui dintre noi nu-i place să se relaxeze în serile de iarnă cu lumină subtilă? Luminile de exterior vor oferi balconului, terasei sau grădinii dumneavoastră un caracter unic, care va fi apreciat atât de membrii familiei, cât și de oaspeți.

Lămpile de exterior vor arăta grozav atunci când sunt atârnate pe o balustradă, un copac sau un brad de Crăciun în aer liber. Dispozitivul este echipat cu 200 de lămpi care sunt alimentate de la rețea. Această soluție înseamnă că nu trebuie să ne facem griji cu privire la înlocuirea obișnuită a bateriei.

Lungimea lămpilor de exterior este de 20 de metri , datorită acestui fapt vor fi perfect vizibile și vor acoperi în același timp o suprafață mare. Puteți agăța produsul pe balcon, terasă sau pe un copac din grădină. Merită menționat faptul că lămpile se pot lăuda cu o culoare albastră, datorită căreia se vor potrivi cu aproape orice aranjament .

Caracteristicile produsului:

  • lumini externe,
  • produsul a fost echipat cu 100 de lămpi,
  • iluminatul este alimentat de la rețea
  • lungimea va garanta o suprafață mare de acoperire,
  • lungimea lămpilor este de 10 de metri, lungimea cablului este de 5 m,
  • iluminarea este evidențiată în albastru,
Cod produs
62997
Caracteristici suplimentare
LED
,
timer
Sursa de putere
la retea
Lungime cablu
500 cm
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
numărul de LED-uri
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Decoratiuni luminoase de Craciun
Un articol plin de inspirație! Descoperiți magia luminilor de Crăciun - de la stele delicate la lumini reci. Aici veți găsi exemple de produse și idei despre cum să creați aranjamente unice de iluminat.
 
Citește mai mult
pixel