Set 3 forme de copt, 26 cm

Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
Set 3 forme de copt, 26 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Trezește maestrul de copt din tine. Cu un set complet de accesorii necesare, puteți pregăti rapid și ușor chiar și cele mai complexe feluri de mâncare. Îți place să prepari produse de copt și cuptorul nu are secrete pentru tine? Dacă da, vei aprecia setul de trei forme de copt . Acesta este un plus care nu poate lipsi în nicio bucătărie bine utilată.

Un set de trei forme de copt este indispensabil pentru prepararea multor delicatese. Aceste forme rotunde de dimensiuni mici sunt perfecte pentru a face o bază pentru prăjituri sau biscuiți. Puteți pregăti în ele comod produse de copt, pe care apoi le puteți separa cu ușurință din tavă, fără riscul de a cade.

Dacă sunteți în căutarea unui produs durabil și care să servească în casa dumneavoastră mulți ani, setul de trei forme de copt vă va atrage cu siguranță. Acest aditiv este rezistent la deteriorări mecanice și la temperaturi foarte ridicate. Formele au capacitate și formă optime, datorită cărora prajiturile vor fi coapte uniform. Produsul este fabricat din fontă . Fiecare forma este echipata cu un zăvor convenabil și un fund detașabil. De asemenea, merită să acordați atenție aspectului formelor de copt, care se disting printr-o culoare neagră modernă .

Caracteristicile produsului:

  • un set de trei forme de copt,
  • perfect pentru a face un pandișpan sau o bază pentru tort,
  • produsul este rezistent la deteriorare și la temperaturi ridicate,
  • din fontă,
  • formele sunt echipate cu un zăvor și un fund detașabil,
  • se disting printr-o culoare neagră modernă,
  • produs al mărcii Secret de Gourmet.
Cod produs
63310
numărul de piese din set
3
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
6,8
Diametru (cm)
26
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Accesorii pentru copt - noutati
Pregătirea prăjiturilor necesită adesea utilizarea unor accesorii suplimentare. Cu toate acestea, merită cumpărate toate tipurile de echipamente de patiserie? Acest articol a adunat cele mai utile accesorii pentru cop, pe care le poți cumpăra singur sau le poți oferi unui iubitor de cofetărie.
 
Citește mai mult
Produse de patiserie de toamnă cu accesorii practice
Toamna poate fi însorită și plină de culoare, dar există și zile ploioase și plictisitoare. Toamna nu pare a fi foarte amabilă cu noi atunci, dar o soluție poate fi găsită și pentru asta! Când vremea de afară nu ne dă prea multe sentimente pozitive, merită să vă oferiți o plăcere sub formă de produse de patiserie delicioase.
Citește mai mult
pixel