Opritor ușă, ANIMAL

Opritor ușă, ANIMAL
Opritor ușă, ANIMAL
Opritor ușă, ANIMAL
Opritor ușă, ANIMAL
79,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Opritorul de ușă incredibil de elegant, de la marca Home Styling Collection , este o propunere drăguță care va înlocui cu succes opritorul de ușă standard din casa dvs., menținând în același timp funcționalitatea sa completă. Astăzi, împiedicați ușa să fie lovită cu un animal de companie drăguț.


Opritorul de ușa ANIMAL este o alegere extraordinară printre produsele de acest tip. În timp ce opritoarele obișnuite de ușă protejează doar ușa de deteriorare, acest produs original impresionează și prin aspectul său. Colecția Home Styling oferă o gamă de animale drăguțe care vor opri ușa, vor absorbi impactul și, în plus, vor arăta grozav, de exemplu, într-o cameră pentru copii . Funcțională și sigură pentru copil, va garanta somnul netulburat al copilului, iar aspectul său atractiv îl va atrage cu siguranță.


Descrierea produsului:

  • simpatic opritor ANIMAL,
  • protejează ușa de deteriorare,
  • diverse modele de animale din care să alegeți,
  • absoarbe perfect loviturile, făcându-le silentioase,
  • o alegere fantastică pentru o creșă,
  • produs original Home Styling Collection.
Cod produs
64845
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Opritoare de ușă - o adiere de prospețime
Opritoare de ușă sunt esențiale pentru a proteja pereții de deteriorare. Opritoare de ușă sunt esențiale pentru a proteja pereții de deteriorare. De asemenea, pot susține eficiența energetică a casei tale. Verificați cât de frumoase și funcționale pot fi opritoarele de ușă.
 
Citește mai mult
pixel