Flori artificiale cu gard alb, 10 x 10 x 15 cm

Flori artificiale cu gard alb, 10 x 10 x 15 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Nu ai condiții potrivite pentru cultivarea florilor? Sau poate călătorești mult sau pur și simplu nu vrei să ai grija de o plantă? Mizați pe o plantă artificială care va înlocui eficient o planta naturala.

Florile artificiale într-un ghiveci de lemn sunt un decor ingenios și atractiv. Nu necesita ingrijire, udare sau amplasare intr-un loc insorit. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere reci sau întunecate. Planta artificială este și rezistentă la deteriorare, ceea ce poate fi apreciat de proprietarii de câini, pisici și alte animale de companie care știu că animalele lor de companie răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Un avantaj incontestabil al florilor artificiale este aspectul lor minunat pe tot parcursul anului, fără atenția noastră și necesitatea de a asigura condiții favorabile. Nici măcar nu le este frică de vremea din afara ferestrei! Ploaie sau căldură: planta artificială stă fermă, încântând ochii. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul plantelor multicolore . Un avantaj suplimentar este ghiveciul în formă de gard din lemn în care este plasată planta. Datorită acestui lucru, se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie așezat pe o bibliotecă, pervaz sau blat de masă.

Caracteristicile produsului:

  • Flori artificiale,
  • într-un ghiveci în formă de gard de lemn,
  • fără îngrijire, udare sau expunere într-un loc însorit,
  • imitație perfectă a plantelor multicolore,
  • o alegere bună pentru un birou, sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
65034
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel