Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm

Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm
Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm
Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm
Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm
Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm
Covoraș de vinil MOSAIQ, 50 x 112 cm
129,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (55,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Schimbați interiorul băii dvs. cu acest uimitor covor de vinil MOSAIQ . Amintiți-vă că sunt o modalitate bună și simplă de a încălzi vizual amenajarea din interiorul băii, precum și de a ne proteja picioarele de podeaua rece.

Covorul prezentat este din plastic. Marele avantaj al acestui material este suprafața sa anti-alunecare, care va fi apreciată de persoanele care prețuiesc nu doar accesoriile practice, ci și stilate. Un avantaj incontestabil al covorului este finisajul de vinil, care are o serie de avantaje bine vazute intr-un adaos destinat baii.! Acesta este un factor important de luat în considerare atunci când alegeți un covor - este ușor de curățat, impermeabil și, de asemenea, prietenos cu alergiile. Când apare nevoia, puteți curăța fără probleme covorul prezentat.

Un covor de vinil MOSAIQ este un plus indispensabil pentru un interior elegant. Alegându-l, poți fi sigur că interiorul va deveni mai confortabil și mai prietenos cu picioarele tale.

Caracteristicile produsului:

  • Covor de vinil MOSAIQ,
  • din plastic,
  • are o suprafață anti-alunecare,
  • are o suprafață de vinil sigură,
  • produs ușor de curățat,
  • o alegere excelentă pentru un interior modern,
  • un produs de la binecunoscutul brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
65613
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
111,5
Latime (cm)
49
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel