Narval din pluș, 45 cm

Narval din pluș, 45 cm
Narval din pluș, 45 cm
Narval din pluș, 45 cm
Narval din pluș, 45 cm
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ursuleți de pluș, iepurași, câini... Ce zici de un narval? La urma urmei, narvalul este un adevărat unicorn printre creaturile marine. Mascota este confectionata din plus moale. Prin urmare, este foarte placuta la atingere. Pentru copiii mici, acesta este un avantaj imens, deoarece le stimulează simțul tactil.

Poate că această jucărie de pluș va deveni prima jucărie iubită a copilului dumneavoastră. Cu toate acestea, nu există nicio restricție de vârstă pentru acest produs. Narvalul este un cadou grozav pentru oamenii de toate vârstele! Calitatea înaltă a materialelor utilizate în producția sa și manopera frumoasă fac ca această jucărie să fie atrăgătoare atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni.

Descrierea produsului:

  • narval de pluș, 45 cm,
  • însoțitorul perfect pentru toate jocurile copilului dvs.,
  • disponibil în roz și albastru,
  • din plus plăcut la atingere și moale,
  • dimensiuni: lungime 45 cm, lățime 22 cm, înălțime 20 cm,
  • Produs Atmosfera pentru copii.
Cod produs
65653
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plus
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel