Recipient de depozitare PRINCE, 1L, KOZIOL

Recipient de depozitare PRINCE, 1L, KOZIOL
Recipient de depozitare PRINCE, 1L, KOZIOL
Recipient de depozitare PRINCE, 1L, KOZIOL
Recipient de depozitare PRINCE, 1L, KOZIOL
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru alimente din plastic PRINCE L - depozitați alimentele în siguranță și convenabil Sigur pentru sănătate: recipientul este fabricat din materiale fără BPA, ceea ce înseamnă că nu emite substanțe nocive în alimente, ceea ce este important pentru sănătatea dumneavoastră. Închidere ermetică: Recipientul este echipat cu o închidere etanșă care menține prospețimea și aroma alimentelor și previne scurgerea. Ușor de curățat: recipientul se poate spăla în mașina de spălat vase, fiind ușor de păstrat curat și igienic Capacitate mare: Recipientul are o capacitate de 1000 ml (1 litru), ceea ce oferă mult spațiu pentru depozitarea diferitelor tipuri de alimente Dimensiuni practice: Are 21,5 cm înălțime și 11 cm în diametru, ceea ce îl face compact și ușor de depozitat în bucătărie Recipientul este realizat din materiale sigure pentru alimente, ceea ce îl face ideal pentru depozitarea diferitelor tipuri de alimente.
Producător
Cod produs
66382
culoare
nature coral
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
compoziţie
nu include BPA
,
melamine free
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
21,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel