Lumanare decorativa VIBES, fara miros, 9,5 cm

Lumanare decorativa VIBES, fara miros, 9,5 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare decorativa rotunda VIBES - inodora si de lunga durata

  • Formă unică. Lumânarea decorativă VIBES a fost formată într-un cilindru rotund. Modelul său în relief este deosebit de demn de remarcat, oferindu-i aspectul caracteristic de „gogoși”.
  • Fără parfuma. Această lumânare decorativă cu parafină nu a fost impregnată cu o aromă suplimentară. Este o alegere bună dacă vrei să te bucuri doar de flacăra strălucitoare, fără senzații suplimentare de miros.
  • Timp de ardere lung. Lumanarea decorativa "gimlet" arde pana la 60 de ore! Este o garanție a multor seri petrecute în lumina climatică, galbenă, a unei lumânări aprinse.
  • Trei variante de culoare. Această lumânare decorativă rotundă este disponibilă în trei culori. Puteți alege dintre alb universal, portocală energică de piersici și violet liliac.
  • Finalizează setul. Îți place acest stil? Puteți găsi produse similare din această colecție, precum sfeșnice VIBES TWIST. Alegeți lumânările potrivite pentru a crea o colecție uniformă.

Lumânarea decorativă VIBES măsoară 10,5 x 9,5 cm (înălțime x diametru). Nu trebuie să-l arzi: ai putea la fel de bine să-l folosești ca decor interesant. Când este aprinsă, lumina va crea o atmosferă romantică.

Producător
Cod produs
67023
Timp de ardere
60 h
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
parafină
Inaltime (cm)
10,5
Diametru (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel